Наші працівники

Директор – Береза Роман Павлович (Освіта вища – Рівненський інститут культури, кандидат педагогічних наук, доцент. Нагороджений Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ-го ступеня, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Почесною грамотою Міністерства культури і мистецтв України, Почесною грамотою Львівської обласної державної адміністрації, Дипломом Міністерства культури і мистецтв України і визнаний кращим директором центру народної творчості 2004 року. Засновник культурно-просвітницького вісника «Животоки» Львівського державного обласного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи).

Відділ культурно-освітньої роботи

Завідувач відділом – Пшемінська Софія Олександрівна (Магістр права, закінчила юридичний факультет Львівського національного університету імені І.Франка (2006 р.). З 2010 року – провідний методист з питань правового виховання відділу культурно-освітньої роботи ЛДОЦНТіКОР. На даній посаді – з 2014 року.

Провідний методист з питань національно-патріотичного виховання – Антончик Людмила Максимівна (Освіта вища – Київський державний інститут культури за спеціальністю режисер самодіяльного драматичного колективу (1975р.). Нагороджена Почесною грамотою Львівської обласної державної адміністрації. На даній посаді – з 1975 року).

Провідний методист з питань християнського виховання і науково-освітньої пропаганди – Грицик Марта Володимирівна (Освіта вища – Рівненський інститут культури за спеціальністю за спеціальністю методист культурно-просвітницької роботи (1985р.), є автором багатьох високомистецьких сценаріїв просвітницьких заходів. Нагороджена Почесною грамотою Львівської обласної державної адміністрації. На даній посаді – з 1979 року).

Провідний методист по роботі з молоддю, любительських об’єднань та клубів за інтересами – Ярка Наталя Тарасівна (Закінчила Львівське училище культури за спеціальністю керівник драматичного колективу (1976р.), Закінчила Рівненський інститут культури за спеціальністю методист культурно-просвітницької роботи (1985р.) Нагороджена Почесною грамотою Львівської обласної державної адміністрації. На даній посаді – з 1976 року).

Бондар Оксана Миронівна
Провідний методист з питань естетичного виховання та народних традицій –
(Освіта вища – Львівський національний університет імені І.Франка за спеціальністю «Українська філологія, фольклористика», філолог, фольклорист, викладач української мови та літератури (2001 р.). 2000р. – лауреат молодіжного фестивалю авторської пісні «Срібна підкова»З 2012 року член Об’єднання народних майстрів та художників-аматорів при КЗ ЛОР ЛОЦНТ і КОР. З 2012р. – фахівець туристичного супроводу у м. Львові та Львівській області.
На даній посаді – з 2018 року).

Відділ народної творчості

Завідувач відділом – Дуляба Ольга Володимирівна (Закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет імені І.Франка за спеціальністю вчитель музики і керівник хорового самодіяльного колективу (1984р.); Закінчила Львівське державне училище культури і мистецтв за спеціальністю керівник оркестру народних інструментів (1977 р.). Заслужений працівник культури України. Заступник голови ЛОВ Національної спілки кобзарів України. З 1983 року – провідний методист вокально-хорового жанру ЛОЦНТ і КОР, з 2009 року – голова профкому ЛОЦНТ і КОР. На даній посаді – з 2006 року).

Городиський Володимир Васильович (Закінчив Львівський народний інститут хореографічного мистецтва (2003р.).Спеціальність – хореографія. У 1971р. закінчив Снятинське культурно-освітнє училище, отримав кваліфікацію – клубний працівник, керівник хореографічного колективу. Указом Президента України в 1995 р. присвоєно почесне звання «Заслужений артист України». На даній посаді працює з 2008 року.)

Провідний методист музичного жанру – Любінець Назарій Ігорович (освіта вища – Львівську музичну академію ім. М.В. Лисенка. В композиторському доробку окрім декількох десятків пісень, є інструментальні твори, написані для свого колективу “Resonance trio”. Серед них: “Втрачені мрії”, “Warrior”, “Iron bird” “Fly” і “Турболентність”. На даній посаді – з 2016 року).

.

Провідний методист вокально-хорового жанру – Кисельчук Ірина Миколаївна. (Освіта вища – Хмельницька гуманітарно – педагогічна академія факультет Мистецтв; Львівська Національна музична академія ім. Миколи Лисенка спеціалізація «хорове диригування». З листопада 2015 року є хормейстером Галицького камерного хору «Євшан». На даній посаді – з 2017 року.

Провідний методист з образотворчого мистецтва Бондар Михайло Олександрович (Освіта вища – закінчив Львівський державний коледж декоративного і ужиткового мистецтва  ім. Івана Труша за спеціальністю художник реставратор творів мистецтва, викладач. (2006 р.). Закінчив Українську академію друкарства  за спеціальністю “Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво” та здобув кваліфікацію художник-конструктор (дизайнер) (2008 р.). На даній посаді – з 2011 року.

Провідний методист з питань дослідження та розшифровки фольклору – Петрінець Мирослава Іванівна. (Магістр філології, етномузиколог. Викладач української мови та літератури. Закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка й отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фольклористика». На цій посаді – з 2009 року.)

.

Господарський відділ

Провідний редактор – Кунець Оксана Олександрівна (Освіта вища – Українська академія друкарства за напрямом «Видавнича справа та редагування»). Спеціальність – редактор наукової, науково-технічної та інформаційної літератури (1987 р.). На даній посаді з 2015 р.

Провідний методист з питань комп’ютерних технологій – Яковлєв Костянтин Володимирович

Оператор – Катеринчук Наталя Василівна