Студія звукозапису

В основу роботи студії звукозапису при ЛДОЦНТіКОР покладено «живий» спосіб запису, природне акустичне середовище, мінімалізоване технічне обладнання.

Спосіб запису – так званий режим «онлайн» – дає можливість максимально достовірно фіксувати творений виконавцем під час запису образ.

Середовище запису – різноманітні приміщення з природною акустикою (церква, концертний зал тощо – дає можливість при оптимальному розташуванні виконавців і мікрофонів зафіксувати природну атмосферу дійства на момент запису.

Технічне обладнання – спеціально підібрані для запису акустичної музики мікрофони, виготовлені за індивідуальним замовленням лампові попередні підсилювачі та звукові кабелі, а також записувальний пристрій – дає можливість найбільш адекватно передати природність тембру голосів та інструментів, глибину образу та натуральність динаміки їхнього звучання без застосування будь-яких електронних втручань та корекцій.

ПЕРЕЛІК ПОСЛУГ:

• запис у концертному режимі;
  • запис окремих інструментів чи голосів для подальшого комп’ютерного міксування;
  • монтаж у реальному часі (без використання комп’ютерних програм)
  • виготовлення і тираж компакт-дисків;
  • оцифровування грамплатівок та магнітних плівок у реальному часі.

КОНТАКТИ:

Іван Огар (звукорежисер)